Založ si blog

Drísty o tom ako ťa držia nad vodou

Nechcem písaním kaziť ostatným život,no dúfam ,že možno niekomu aspoň pomôžem aj negatívnou skúsenosťou.

Kruh života a voľby sa niekedy uzatvára a ľudia už potom nemajú šancu dostať sa jednoducho von. Všeobecne sa  tvrdí,že nádej umiera posledná,čo je v podstate pravda.

Tento dnešný systém riadenia spoločnosti  bol vytvorený na množstve lží,ktoré ľudia často nepostrehnú a nemajú na to niekedy ani čas . Potom sa im núti aspoň nejaká pravda ,ktorá je pre každého samozrejmá a zastiera sa ním všetko zlé a desivo lživé.Proste zamestná sa myseľ v pravý čas.

O tomto je dnešná propaganda médiami a elitami ,pre pozorného viditeľná takmer všade navôkol.

Tento jednoduchý v podstate zámerne vytvorený program manipulácie ,funguje vždy a všade,hlavne ale v podvedomí.

Čo ak niekto z Vás nedostane  možnosť voľby v živote? Proste  tak,aby to zvládol.Stáva sa to často.

Často  je potom označený za problémového, alebo toho čo robil problémy,aj vtedy ak problém nebol.Alebo proste mal v živote jednoducho smolu.

Ak pochopíte túto desivú, ale všadeprítomnú skutočnosť, hrali ste v živote dobrú a niekedy možno vyrovnanú partiu aj s tými, čo mali moc a peniaze.Čo na tom,že ste nemali tie správne esá v rukáve.

Nechcem Vás presviedčať veľmi negatívne, nejakými tvrdeniami , koniec koncov každý má právo na názor .

Som presvedčený ,že nie všetci ľudia sú strojcami svojich životných osudov ,celý život iba sami.

Každý z Vás zažil ,že ak Vám nevydržalo telo alebo hlava, bolo to iba zväčša kvôli nejakej prirodzenej obrane organizmu na preťaženie podvedomím ,alebo na podmienené reakcie.

Možno  tlak ,mobing,šikanu.Nie každého takéto niečo v živote posilnilo,ako sa o tom bežne zvykne hovoriť.Každý môže padať a vstávať len toľko koľko vládze.

Prirodzene sú veci,ktoré človek už nemôže viac ovpyvniť,lebo mu to jednoucho nie je umožnené, aj ak prejaví snahu pracovať v rámci svojich možností. Zo strachu iných ,pre ich moc,pre peniaze,pre rôzne zištné i nezištné dôvody.

Zväčša kričíme  vždy ,ak bolo niečo robené nespravodlivým spôsobom a dotýka sa nás to.Aspoň vo svojom vnútri.Po čase si človek uvedomí,že si musí chrániť svoje zdravie.

V podstate skoro celý produktívny život sa nám vyhrážajú a strašia nás ,že na naše pracovné miesto čakajú další.

Každý rozumný človek chápe o čo tu ide.

Ak nemáte  niekedy na výber,vždy si všetko podrobne zvážte a šetrite radšej energiou.Riskovať treba no radšej s mierou v známom prostredí.

Ak sa Vám do cesty postavia súperi féroví ,silnejší a lepší,skloňte sa pred nimi a po férovej porážka ich neberte ako nepriateľov.

Žiaľ procesy v spoločnosti sa  nastavili tak,že pravdepodobnosť aj spravodlivých porážok sa zväčšuje tak,že sa jednoducho zmanipulovali pravidlá hŕstkou vyvolených.

Buď ste  poslušní,nerobíte zbytočné problémy,necháte sa šikanovať alebo stratíte  zdravie.Šťastní si možno splnia sen a stanú sa úspešní.Život by ale nemal by o tomto.Česť výnimkám a čestným úspešným ľudom.

Vždy sa hodí tvrdenie elít ,že kto chce robiť robotu si ju nájde,ved robota bola vždy a všade a žiť sa dá hocikde.Plačú iba tí,čo to vzdali.

No za akú cenu dnes chceme slušný život?Často za cenu rozpadu vzťahu,rodiny,manželstva.

Ak prehráme nerovný boj,tí silní najskôr skončia  v neurologickej opatere, potom ich posúdia,zistia či sú použiteľní a možno často znova použijú,ale iba  ak sa im to bude hodiť.

Hovorí sa ,že človek nevstúpi tam, kde sa môže popáliť,no v tomto smere často nemáme už na výber,lebo nepúšťame z rúk najdôležitejšie ľudské priority,aby sme mohli  vôbec slušne žiť.

Ak telo nezvláda psychycky ani fyzicky boj s finančnou pažravosťou a nenásytnosťou po moci a človek si uvedomí ,že zdravie je priorita,potom možno nemá peniaze.Ak nemá peniaze časom často nemá ani zdravie.

Obdivujem ľudí,ktorí aspoň držia ako tak spolu, voči tomuto systematickému selektívnemu zotročovaniu a pochopili, že v jednote je ich sila.

Vtedy sú totiž viac potrební a menej nahraditeľní.

Vážim si tých,ktorí nenechali zo strachu na sebe donekonečna ryžovať .

Podľa mňa je smiešne tvrdenie,že každý má rovnaké šance a stačí iba chcieť v systéme stvorenom pre vyvolených.Často nestačí len chcieť.

Ak si otvoríte oči,možno pochopíte ,že  všetky dôležité práva na slušný život boli už dávno pošliapané a pošpinené a preto slová ,že ste strojcami vlastného osudu, sú dnes pre väčšinu obyčajných ľudí prázdne a bohapusté drísty.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1744x
Priemerná čítanosť článkov: 1744x

Autor blogu

Kategórie

Archív